OGIBiz Website

Menu
10605
Main Description
13360


Είναι μεγάλο κόστος 0,19€/ημέρα για να προωθήσεις με
Επιτυχία την Επιχειρηματική σου Ιδέα στο Internet;

Main Description
18853

Γεια σου, είμαστε η Ομάδα Συνεργατών της Internet Hellas

…και έχουμε δημιουργήσει ένα ανανεωμένο ‘’κλειστό’’ OnLine VIP Club από το οποίο θα μπορείς να λαμβάνεις πληροφορίες σχετικά με το Internet & το Internet Marketing! Όλες αυτές οι πληροφορίες με κόστος μόλις 0,19 ευρώ/ημέρα!

Ασχολούμασε αρκετά χρόνια από το 2007, κυρίως με το Internet Marketing & λιγότερο με το Affiliate Marketing. Για μερικά χρόνια είχαμε αναστείλει την δραστηριότητά μας λόγω επαγγελματτικών υποχρεώσεων, όμως τα τελευταία 2 χρόνια επανήλθαμε δυναμικά και αποφασίσαμε να μεταδώσουμε τις γνώσεις μας σε περισσότερο κόσμο. Έχουμε αποτύχει πολλές φορές στο παρελθόν, έχουμε δοκιμάσει αρκετές επιχειρηματικές ιδέες στο Internet και έχουμε ξοδέψει αρκετά χρήματα για να μάθουμε με σκληρό τρόπο αυτά που θα σου παρουσιάσουμε αφού με πολύ κόπο τα μάθαμε! Εκείνο το διάστημα σκεφτήκαμε αρκετές φορές να τα παρατήσουμε όμως δεν το κάναμε…είπαμε στους εαυτούς μας ‘’Θα πετύχουμε, δεν θα μας σταματήσει τίποτα…ΤΕΛΟΣ!’’

Δεν θα σου καυχηθούμε τι έχουμε πετύχει στο παρελθόν, απλά θα σε αφήσουμε να εκτιμήσεις ο ίδιος την ποιότητα και την αξία των πληροφοριών που θα λαμβάνεις.

Είναι επίσης σημαντικό να ξέρεις ότι υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής σε όλους τους πετυχημένους Internet Marketers, και αυτός είναι ότι: ‘’Πήραν την μεγάλη απόφαση να ασχοληθούν με το Internet και έμαθαν τα υπόλοιπα στην πορεία!’’ Όπως συνηθίζουμε να λέμε σε υποψήφιους συνεργάτες…’’Η υπερβολική ανάλυση φέρνει παράλυση και δίνει άλλοθι στην απραξία σου’’.

Το Internet Marketing είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό του Marketing που το εφαρμόζεις στο Internet, σημείο που αρκετοί συγχέουν μιας και νομίζουν ότι ένας developer που έχει τεχνικές γνώσεις είναι ταυτόχρονα και γνώστης του Marketing.

Σε αυτό λοιπόν το ‘’κλειστό’’ OnLine VIP Club που ονομάσαμε ''Internet Hellas University'', κάθε μήνα θα δημοσιεύονται τρία νέα (3) Videos με πολύτιμες πληροφορίες για το Internet Marketing ώστε να μπορέσεις να προωθήσεις με επιτυχία την δική σου OnLine Επιχείρηση και για τα οποία θα λαμβάνεις ΑΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο email σου όταν δημοσιεύονται (περίπου 1 βίντεο κάθε 10 ημέρες)

Όταν ολοκληρώσεις με επιτυχία την εγγραφή σου, θα λάβεις σύντομα (μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σου μέσω paypal) ένα email με τις οδηγίες για το πως να συνδεθείς στο Club. Έτσι θα έχεις πλέον την δυνατότητα να εισέλθεις στο website και να ενημερωθείς από το υλικό εκπαίδευσης που θα υπάρχει.

Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η ιδιότητα σου σαν μέλος θα σε βοηθήσει με τις σημαντικές πληροφορίες που θα έχεις, γι αυτό σου προσφέρουμε μια άνευ όρων, 3-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων από την ημερομηνία εγγραφής σου.

Αφού γνωρίσεις την λειτουργία αυτού του κλειστού Club σε αυτό το χρονικό διάστημα (3 ημερών) και εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνεις ευχαριστημένος, θα σου επιστραφούν τα χρήματά σου πίσω στο ακέραιο, εντός επτά (7) ημερών. …Χωρίς καμία δικαιολογία…!
Απλά επικοινώνησε μαζί μας στέλνοντας email με το αίτημά σου.

 Αυτό το κλειστό Club εκπαίδευσης είναι κατάλληλο για να συμμετέχουν όλοι εφόσον επιθυμούν όπως:

 –  Επαγγελματίες και Επιχειρηματίες των οποίων η επιχείρηση έχει φυσική παρουσία και αναζητούν νέους σύγχρονους τρόπους για  να προωθήσουν την επιχείρησή τους.

 – Ιδιοκτήτες ή Στελέχη Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (Eshop) που αναζητούν περισσότερους επισκέπτες στο κατάστημά τους, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ τους, επαναλαμβάνοντας συνεχώς τις πωλήσεις τους.

–  Δικτυωτές που θέλουν να μάθουν απλές μεθόδους που μπορούν να εφαρμόσουν ακόμα και αν δεν έχουν ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις, ώστε να προωθήσουν τα προϊόντα – υπηρεσίες τους και να πολλαπλασιάσουν τα μέλη τους.

Εσύ πόσο θα κοστολογούσες μια τέτοια προσπάθεια; Υπάρχουν ανάλογα προγράμματα που χρεώνουν δεκάδες ή και εκατοντάδες ευρώ κυριολεκτικά! Εμείς δεν θα σου ζητήσουμε τόσα πολλά ευρώ αναλογιζόμενοι την δύσκολη οικονομική περίοδο που ζούμε…Δεν θα σου ζητήσουμε ούτε καν 10ευρώ!..η τιμή της μηνιαίας συνδρομής θα είναι ΜΟΛΙΣ 5,60ευρώ!!! Όσο κοστίζουν σχεδόν 2 καφέδες!

Δεν έχεις παρά να κάνεις ΚΛΙΚ στο κουμπί που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κείμενο αυτό και να γίνεις μέλος του Club, κάνε λοιπόν ΚΛΙΚ και τα λέμε στην άλλη πλευρά!

Footer
10610