OGIBiz Website

Menu
10605
Main Description
13275


Από Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων, Επαγγελματίες, Δικτυωτές, κάθε μέρα χιλιάδες νέα websites, κάθε είδους επιχειρηματικής δραστηριότητας προστίθενται στο Διαδίκτυο για να ΄΄κατακτήσουν΄΄ τους ίδιους υποψήφιους πελάτες. Τα βασικά βήματα για την αύξηση της κερδοφορίας μέσω Internet Marketing είναι:

Αύξηση Επισκεψιμότητας
Αύξηση μετατροπών επισκέπτη σε πελάτη
Αύξηση πωλήσεων στους ήδη πελάτες 

Υπάρχουν πολλές εταιρείες, που προσφέρουν εργαλεία Internet Marketing για Επιχειρηματίες και Επαγγελματίες στην Ελλάδα. Ίσως να αναρωτιέστε για ποιο λόγο να επιλέξετε τα εργαλεία της OGI, για την κατασκευή του website, mobileapp, coaching, και remarketing της επιχείρησή σας, και όχι κάποια άλλη εταιρεία. Τι είναι αυτό που μας κάνει διαφορετικούς και κατατάσσει την OGI στις κυρίαρχες εταιρείες στην αγορά, καθώς συνεργάζεται με 2000 και πλέον επιχειρήσεις στην Ελλάδα!

Η απάντηση είναι πολύ εύκολη...Τα εργαλεία Internet Marketing της OGI προσφέρουν:

Χαμηλότερη τιμολογιακή πολιτική στην αγορά!
Λειτουργικά και εύκολα παραμετροποιήσιμα από τον καθένα!
Καλαίσθητο Design και διαδραστικότητα!
Άμεση εξυπηρέτηση και Αξιοπιστία που ξεπερνά τις προσδοκίες!
Συνεχής αναβάθμιση εργαλείων και Υπηρεσίων!

Παρακαλώ παρακολουθείστε προσεχτικά τα σχετικά video για καθένα από τα εργαλεία, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό μαζί σας ή εναλλακτικά στείλτε email στο info@planb4you.gr.

Vertical Image Area
11592

Τι είναι το Olympic Marketing System

Είναι ένα σύστημα που σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε την υπηρεσία, το προϊόν ή την επιχειρηματική σας ευκαιρία σε ευρύ κοινό. Ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο που θα μαζεύει πελάτες και υποψήφιους που ενδιαφέρονται και θα κάνει επακολούθηση όσο εσείς κοιμάστε.
Το Απόλυτο Όλα-σε-ένα Σύστημα Online Marketing που περιλαμβάνει δημιουργό σελίδων (LCP και Sale Page), ενσωματωμένο Autoresponder με δυνατότητα αποστολής Newsletter, ένα Rotator και απίστευτα χαμηλή τιμή για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες e-Marketing.

Tο Όλα-σε-ένα Σύστημα Online Marketing που λειτουργεί πλήρως από την πρώτη στιγμή που το ενεργοποιήσετε!

* Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε Εδώ.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Τι είναι το My Automated Webinar

Είναι μια επαναστατική πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αναπαράγετε Ζωντανές Online Παρουσίασεις (Webinars) και να τις κάνετε όσο συχνά θέλετε, στον αυτόματο πιλότο! Κυριολεκτικά “μπορείτε να κάνετε ζωντανή online παρουσίαση χωρίς κάν να είστε online!”

Το My Automated Webinar είναι η καλύτερη, ευκολότερη, αποτελεσματικότερη και εξυπνότερη υπηρεσία Αυτόματων Webinar στον πλανήτη και σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε εύκολα κάθε κομμάτι ενός Webinar ακόμη και αν δεν έχετε τεχνικές γνώσεις!

Όλα τα αποτελέσματα και τα οφέλη ζωντανών παρουσιάσεων (Webinars) ΚΑΙ η αυτοματοποίηση εργαλείων που δουλεύουν μόνα τους χωρίς εσάς!

* Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε Εδώ.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Vertical Image Area
11600

Τι είναι το Olympic AppBuilder

Είναι μια Διαδραστική πλατφόρμα όπου μπορείς να προβάλεις την δική σου επιχείρηση, αποκτώντας παρουσία στις οθόνες των smartphones των υποψήφιων αγοραστών, μιας και η παρουσία στο Internet ή μια Facebook page δεν αρκετή για τη mobile προβολή της επιχείρησής σας!

 

Με το Mobile App Builder μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας εφαρμογή για κινητά με πάρα πολλές δυνατότητες, σημαντικότερες εκ των οποίων είναι: Call Us, Contact, Loyalty, Menu, Email form, Social, Push Notifications, Food Ordering, Reservation και πολλές άλλες!

 Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζεις και σου προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα αφού είναι η πιο Σύγχρονη, Αποτελεσματική, Οικονομική, Άμεση, Μέθοδος Marketing!
* Περισσσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε Εδώ.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Τι είναι το My Online Coach

Το My Online Coach είναι η όλα-σε-ένα εργαλειοθήκη του Δικτυωτή. Λειτουργεί ως ημερολόγιο, παρακολουθεί της προσκλήσεις και τα πλάνα σας καθώς και τα αποτελέσματά αυτά, υπηρετεί ως Οδηγός για να φτάσετε τον Στόχο σας, αλλά επίσης να βρείτε τα δυνατά και αδύναμα σημεία σας!

Όλοι οι πετυχημένοι άνθρωποι έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά:
    Ξέρουν ακριβώς ΤΙ πρέπει να κάνουν σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ βάση!
    Καταγράφουν τα αποτελέσματα της δράσης τους!
    Έχουν ένα ΣΥΣΤΗΜΑ που βοηθά να αντιγράψει την επιτυχία τους!
Το My Online Coach είναι το καλύτερο, πιο αποτελεσματικό ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ εργαλείο Δικτυωτή που υπάρχει σήμερα και συγχρόνως ο πιο Πολύτιμος βοηθός του!
* Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε Εδώ.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Contact Us
13136
Footer
10610